Yayımlanmış olan ilana göre Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği personel alımı yapacak. İlgili duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için boşta bulunan 1 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak Sekreter pozisyonunda kamu personeli alacak. Adayların başvuru şartlarını taşımalari dahilinde başvurular ıgeçerli sayılacak ve başvuru işlemi sonrasında 14 Mayıs 2018 tarihi saat 10:00 da T.C. Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği'nde yazılı eleme sınavına katılacaklardır. Yazılı eleme sınavında başarılı olan adaylar ise, 28 Mayıs 2018 tarihinde saat 10:00 da sözlü ve uygulamalı sınava gireceklerdir.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI NELERDİR?

Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği başvuru yapacak adaylardan, En az lise veya dengi okul mezunu olmaları veya buna eşdeğer olduğu MEB tarafından onaylanmış yabancı okullardan mezun olmuş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bilgisayar ve Daktilo kullanabilmek, Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek, Her türlü iklim şartlarında görevini yapabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak ve Sınav tarihi itibari ile 41 yaşından gün almamış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 27 Nisan 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği'ne şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. Başvurular hafta içi 09:00 ile 18:00 saatleri arasında alınacaktır. Ayrıca ilanın tam metnini inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim