Avivasa Türkiye'de bir çok noktadaki şubeleri ile emeklilik ve hayat sigortalarında 11 yıldır hizmet veriyor. Sabancı Holding A.Ş. e bağlı olarak faaliyet gösteren bireysel emeklilik, hayat sigortası, ferdi kaza sigortası gibi faaliyetlerine bulunan Avivasa bir çok pozisyonda personel ihtiyacı bulunduğu ve acentelere personel alımları yapılacağını aktardı.

FİNANSAL DANIŞMAN ALIMLARI;

Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. bugün yayımladığı personel alım ilanına göre Muğla Marmaris ilçesi, Denizli, kayseri, Eskişehir, Adana, ve Tüm Türkiye genelindeki acentelerde istihdam edilmek üzere finansal danışmanlar alınacak. 

Başvurularda adayların 4 yıllık lisans bölümlerden mezun olmaları istenilmekte. Diğer başvuru şartlarında; başarı odaklı, gelişime açık, satış alanında kariyer hedefleyen, müşteri yönetiminde başarılı, ikna kabiliyeti yüksek, planlama ve organize etme becerisine sahip askerlik ile ilişiği bulunmayan 1 yıl tecilli yada tamamlamış olan adaylar arasında personeller alacak. 

Adaylardan lise mezunu olanlar için 1 yıl satış deneyimi tecrübesi olmaları halinde işe alımlarda değerlendirmeye alınacaklar. Deneyimsiz adaylar için Lisans mezunu olanlardan istenilen bölüm mezunu olmaları gerekiyor. 

BAŞVURU TARİHLERİ;

Finansal danışman alımlarında başvurular 28 Temmuz tarihine kadar yapılabilecek. Adaylar başvurularını aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamaları gerekecek.

Başvuru için: https://goo.gl/zikdQ9