Türkiye’nin önde gelen emeklilik ve sigorta kuruluşlarından olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat, ülkemizde 2007’den beri hizmet vermekte olup Sabancı Holding bünyesinden ilgili iş sektöründe çalışmalar gerçekleşmektedir. Bu noktada özellikle birçok kişinin evde olmak durumunda olduğu bu süreçte ilgili kariyer sitesinde yayınladığı personel alım ilanlarında evde, home Office olarak görev yapacak “Home Office Birikim Güvence Danışmanı” alımı gerçekleştirecektir. Birçok ilde yapılacak olan alımda adaylar ilgili kariyer sitesi aracılığıyla online olarak başvuru yapabilecektir. İlana başvurmak isteyenler için başvuru şartları ve detaylar şu şekildedir.

Başvuru Şartları Neler?

AvivaSa tarafından ilgili kariyer sitesinde farklı birçok ilde açılan Birikim Güvence Danışmanı "Home Office” alım ilanlarında adayların birtakım şartları sağlaması gerekmektedir. Bu şartlar, Üniversitelerin lisans programlarında ya da ilgili MYO bölümlerinden mezun olmak, satış alanında kariyer hedefleyen, başarı odaklı, müşteri yönetimi ve ilişki geliştirme konusunda başarılı olabilecek, etkileme ve ikna kabiliyeti yüksek, planlama ve organize etme becerisine sahip, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da bir yıl tecilli olan, tercihen BES ve SEGEM sertifikalarına sahip adayların başvuruları alınacaktır.

Adaylar potansiyel müşterilere ulaşıp sigorta ve emeklilik ürünlerini tanıtacak, müşterilerin AvivaSa ürünlerinden sağlayacakları faydaları anlatacak, ürünlerden faydalanan müşterilere danışmanlık hizmeti sağlamak ve müşteri memnuniyetini gözetecek şekilde görevlerini yerine getirecektir.

Başvuru Şekli

AvivaSa tarafından ilgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanlara başvurular, başvuru şartlarının sağlanması durumunda ilgili site üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu noktada Şanlıurfa, Balıkesir olmak üzere aynı pozisyonda birçok alım gerçekleştirilecek olup online olarak başvuru yapmak isteyenler için aşağıdaki link üzerinden firmanın bu kapsamda yayınladığı ilanlar ile diğer ilanlara ulaşmak mümkündür.

İlanlar görmek ve başvuru yapmak için adres: https://bit.ly/2JpOD1k