Atabey Sulama Birliği personel alımı yapacağını duyurdu. İlgili duyuru Devlet Personel başkanlığı tarafından yapılmış olup toplamda 10 kişilik boş kadro ile alım yapılacaktır. Buna göre Atabey Sulama Birliği Sürekli işçi kadrosuna istihdam edilmek üzere 5 Belirli Süreli Beden İşçisi, 4 Basınçlı Sulama Sistemleri Elemanı ve 1 Harita Kadastro Teknikeri alacaktır. Adaylardan aranan şartları taşımaları istenecektir. Buna göre her kadrosnun alım şartları farklı olup aşağıdaki detaylardan ilgil başvuru şartların ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Atabey Sulama Birliği alım yaoacaı 10 personel adayından bazı nitelikler aranmaktadır. Buna göre;

Harita Kadastro teknikeri pozisyonu için adaylardan, En az önlisans mezunu olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, en az 3 yıllık e ve A2 ehliyete sahip olmak ve Sulama sektöründe en az 10 yıllık çalışmış  olmak ( belgelemek şartı ile ) şartları aranmaktadır.

Basınçlı Sulama Sistemi Elemanı kadrosu için adaylardan, en az ilköğretim Mezunu olmak, Sulama sektöründe en az 5 yıl çalışmış olduğunu SGK ile belgelemek, En az 3 yıl deneyimi olan B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve MEB Basıçlı Sulama Sistemleri sertifikasına sahip olmak nitelikleri aranmaktadır.

Beden işçisi kadrosundan ise adayların, En az ilköğretim mezunu olmak be alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak nitelikleri aranacaktır. Buna göre Atabey Sulama Birliği Atabey İslamköy 2, Atabey Harmanören 1 ve Isparta Merkez Kuleönü basabasından 2 kişi alacaktır.

ilgili ilana başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır. buna göre adaylar Noter Kurası sonucunda belirlenecektir. İstenilen belgeler Noter Kura tarihinden en az 2 gün önceden kurum adresine teslim edilmesi gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim