ASELSAN personel alımı yapacak. Bu yönde ilan yayımlamış olan ASELSAN bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak için farklı iş kadrolarında olmak üzere çok sayıda personel alımı yapacağını belirterek başvuru şartlarını açıkladı. Bizde İşin Olsa ailesi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde sizlere ilan hakkında detayları aktarıyor olacağız.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

ASELSAN'nın farklı pozisyonlar için personel alımı yapacağını sizlere duyurmuştuk. Bu kapsamda ASELSAN Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi, İç Denetçi, Yazılım Geliştirmeci, Yazılım Test Mühendisi, İş Analisti ve Yazılım Test Mühendisi pozisyonlarına alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

ASELSAN adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak, Analitik düşünebilme yeteneğine sahip olmak, İngilizce biliyor olmak, Deneyim gerektiren pozisyonlar için en az 3 yıl deneyime sahip olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Problem çözme, karar verme ve çıkarım yapabilme yetkinliklerine sahip gibi nitelikleri taşınması gereklidir. Ayrıca adayların taşımaları gereken bazı özel nitelikler bulunmakta olup bu niteliklere ASELSAN sitesindeki ilanları inceleyerek ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvurular ASELSAN resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak olup, ASELSAN İş Başvurusunu kısmına girerek ilgili formun doldurulması ile yapılacaktır. Aşağıda açık pozisyonlara ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

ASELSAN Açık Pozisyonlar: https://www.aselsan.com.tr/tr-tr/kariyer/aselsanli-olmak/Sayfalar/Acik-Pozisyonlar.aspx

Editör: TE Bilisim