ASELSAN NEDİR? Türk Silahlı kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Aselsan 1975'te alında Ankara'da faaliyetine başlayan Türkiye'nin savunma alan önemli görevler üstlenen kuruşlardan bir tanesidir. Aselsan Ceosunu Haluk Görgün 2018 yılından beridir sürdürmektedir. Görgün savunma alanıda önemli başarılara imza atmaya devam etmektedir. ASELSAN'ın 6 bin 797 çalışanı bulunuyor. Bu çalışanlar lise, Önlisans ve lisans düzeyinde farklı kadrolarda istihdam ediliyor.

ASELSAN PERSONEL ALIMI KADROSU;

Aselsan Türkiye genelinde ekim ayı personel alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. Bu ilanlardan bir tanesi de mühendis kadrosuna olmaktadır. Mühendis alımı ilanlarında Lisans mezunu olma şartı isteniyor. Başvuru yapacak adayların başvuru işlemleri de Aselsan'ın resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirilebilecek. Şu anda aselsan'da sadece bir kadro için başvuru gerçekleştiriliyor. Daimi sürede çalışma imkanlarının yanı sıra Anadolu meslek programı öğrencileri için önlisans ve lisans bölümü öğrencilerine yönelik sadece başvuruları da devam ediyor.

Şu anda personel alımı sadece lise düzeyinde gerçekleştirilecek. Fakat önlisans, lise mezunu adaylar da başvuru formu doldurarak. Yeni bir ilan açıklaması durumunda değerlendirmek üzere başvurularını gönderebilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI;

- Eğitim şartları; Lisans bölümlerin, Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak ve Yüksek Lisans eğitimlerini Haberleşme Mikrodalga konularında yapmış olan yada doktora yapana adaylar başvuru yapabilecekler.

- Yabancı Dil Şartları; İyi derecede İngilizce bilen,

-Tecrübe şartlarında; RF/Mikrodalga tasarımın yapı taşlarını oluşturan konularından birinde bilgi sahibi, Aktif/pasif RF/MW malzemelerle ilgili bilgi sahibi olan ve benzetim programlarını kullanabilen ve ölçüm tasarım teknikleri kullanabilen,   

- Analitik ve kavramsal düşünebilen, yeni teknolojileri kullanabilen ve takip eden,

- Başvuru yapacak erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları şartları aranacaktır.

ASELSAN İŞ BAŞVURU EKRANI: https://apps.aselsan.com.tr/gym/KGiris.aspx?gm=ISBASVURU

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim