Ülkemizin dört yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı her sene açık pozisyonları için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Özellikle son birkaç yılda çok sık alım yapmakta olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ASDEP memur alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlar ile ASDEP memurları alınmaktadır. Peki ASDEP memuru maaşları ne kadar? ASDEP 2018 yılı maaşları ne kadar oldu? İşin Olsa ekibi olarak ASDEP perosnellerinin maaşlarını sizlere açıklıyoruz.

ASDEP 2018 YILI MAAŞLARI NE KADAR?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde istihdam etmekte olan ASDEP personelleri geçtiğimiz 2017 yılında asgari ücret tutarının ortalama yüzde 110'u civarı maaş almaktaydı. Bu sene memurların maaşlarına gelen zamlar ile birlikte ASDEP memurları ortalama 4 bin lira civarında maaş almaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı tarafından da yapılan açıklama ile ASDEP memur ve personeli alımlarının yapılmaya devam edeceği belirtilmişti. Buna göre ASDEP pozisyonunda atanmakta olan personeller 4 bin lira civarında maaş alacaktır. Tabi bu tutar kişinin görev yaptığı yer, ailevi durumlarına göre değişiklik gösterebilmektedir.