Türkiye'nin dört bir yanına kargo taşımacılığı gerçekleştirmekte olan ve hızı ile sıklıkla gündeme gelen müşteri memnuniyetine oldukça önem veren Aras Kargo yatırımlarını sürdürmekte farklı noktalara hizmetlerini götürmekte olup yeni şube açılışlarına da devam etmektedir.

Açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmekte olan Aras Kargo personel alımı ilanlarını kariyer siteleri aracılığı ile yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilana göre farklı pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Aras Kargo farklı pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Peki personel alımına ilişkin detaylar nedir? Buna göre adayların sorumluluk sahibi olması, pozisyonlara göre verilen eğitim düzeyinden mezun olması, bazı pozisyonlar için tecrübeye sahip olması gibi şartlar aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlara personel alınıyor ve başvurular nasıl yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR ve NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Aras Kargo kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Şube Yöneticisi, Yönetim Sistemleri Uzmanı, Satış Yöneticisi, İdari İşler Uzman Yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/oZTAzo linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basarak müracaatlarını da tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim