Devlet Personel Başkanlığı tarafından 24 Ocak 2018 tarihli yayımlanmş olan ilana göre, Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı ( ANT ) bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için farklı kadrolarda toplamda 42 kişilik boş pozisyon ile alım yapacak. Milli Savunma bakanlığına bağlı olan Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı ( ANT ) bünyesine alımını yapacağı adaylardan bazı nitelikler aramaktadır. Bu nitelikleri taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı ( ANT ) toplamda 42 kişilik boş kadro ile, Şoför, Teknisyen, Kalifiye İşçi pozisyonlarında alım yapacak. Alımı yapılacak bu kadrolar için adaylar, en az lise mezunu olmak zorundadırlar.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı ( ANT  Ankara iliinde bulunan Müdürlüğüne talebini alımını yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan bazı nitelikler aramaktadır. Buna göre adaylardan, Şoför ve Kalifiye işçi pozisyonları için en az Lise mezunu veya dengi okul mezunu olmaları, Teknisyen kadosu için en az Önlisans mezunu olmaları, Tehlikeli ve Çok tehlikeli işlerde çalışmasına engel olabilecek bir durum olmamak ve Şoför kadrosu için en az E sınıfı ehliyete sahip olmak ve SRC-5 belgesine sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 02 Şubat 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Ayrıca ilanın tam metnine ulaşarak daha detaylı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim