Türkiye'nin en büyük temapark'ı 31 Mart tarihine kadar ücretsiz olacak. Ankapark'ın halka hizmet vermeye başlamasının ve tüm oyun alanlarının hizmet vermesinin ardından personel ihtiyaçları da artış gösteriyor.

Ankapark Turizm İşletmesinin mevcut otoparkın işletmesinde ve yönetimin sağlanması için emekli trafik komiseri olarak daha önce görev yapmış adaylar arasından personeller alınacak.

EMEKLİ TRAFİK KOMİSERİ ALINACAK!

İŞKUR üzerinden ilan edilen alım duyurusunda adayların başvuru için cv'lerini hazırlayan belirtilen mail adresine göndermeleri yeterli olacak. Başvuru şartlarında en az lise mezunu olmak yeterli olacak. Adayların askerliğini tamamlamış ya da muaf olmaları zorunlu olacak.

İlan detaylarına erişmek için tıklayın

9 FARKLI KADRODA PERSONEL İSTİHDAMI

Ayrıca İŞKUR üzerinden açıklanan diğer personel alım ilanlarında bilet satış görevlisi, havuz görevlisi, bulaşıkçı, makine teknikeri, doğalgaz kalorifercisi, animatör, kukla yapımcısı, makam şoförü kadrolarında da çok sayıda alım yapılacak. İlanlara erişmek için tıklayın

ANKAPARK NEDİR?

Ankara ilinde bulunan Atatürk Orman Çiftliğinde yapımı devam eden Temapark'ın yapımı tamamlandı. 2. Bin 100 dönümlük arazide dev bir kompleks olarak hizmete giren Ankapark'da Lazer tag çadırı, atari çadırı, dinozor orman çadırı, dinozor müzesi, oyuncak çadırı, sinema çadırı bulunuyor. Saat 10 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet verecek olan Ankapark'ın ücretleri de belli oldu. Yetişkin ve çocuklar 25 tl ücret ile giriş yapabilecekler. Vip Girişi ise 190 tl olacak. 0 ile 2 yaş arasında geçişler ücretsiz olacak. 

Editör: TE Bilisim