Ankara ilinde çok sayıda firma farklı sektörlerde hizmetlerine devam etmektedir. Ankara'nın pazar gücü oldukça yüksek olduğu için personel alımları da ona göre fazladır. Buna göre Ankara ilinde faaliyetlerine devam etmekte olan firmalar açık pozisyonları için hazırladıkları ilanı interaktif iş ilanları sitelerine ya da İŞKUR'a gönderilmektedir.

Ankara ilinde görev yapan firmaların yayımlamış olduğu ilanlara bakıldığında 100 kişilik çağrı merkezi personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor, çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonuna başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir, hangi şartlar aranıyor.

ARANACAK ŞARTLAR

Ankara ilinde bulunan firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 100 kişilik çağrı merkezi personeli alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nelerdir.

En az lise mezunu olmak
Diksiyonu düzgün olmak
Müşteri ilişkilerinde başarılı olmak
İkna kabiliyetine sahip olmak
Raporlama konusunda sorumlu olmak
Bilgisayar kullanabilir olmak
Cevap verme yeteneği gelişmiş olmak

Yukarıda bazı firmaların çağrı merkezi pozisyonu için personel alımında aradığı şartlar verilmiştir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

ALIM YAPAN FİRMALAR

HEM İLETİŞİM
Çözüm Eğitim Kurumları
Baytok Hukuk Bürosu
Vera Neva Haberleşme Teknolojileri Telek.İlet.Ltd
Erişim Müşteri Hizmetleri
Evrencell Bilgi İletişim
Happy İnsan Kaynakları

Yukarıda çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı yapan firmaların bazıları verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Çağrı merkezi personeli alımı ilanına başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link aracılığı ile müracaatlarını tamamlayabilir. İŞKUR'dan arayacak olan adayların linke girdikten sonra sol bölümden Ankara'yı seçmesi ve sağ bölümdeki pozisyon alanına çağrı merkezi yazması gerekmektedir.

https://goo.gl/QVyYqd - 81 İlan
https://goo.gl/VGieuz - 19 İlan

Editör: TE Bilisim