Devlet Personel Başkanlığı tarafından 14 Şubat 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Ankara Devlet Opera ve Balesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak için alım ilanı yayımladı. İlana göre Ankara Devlet Opera ve Balesi 2 kişilik boş kadro ile, Orkestra Sanatçısı ( Obua ve Trombon) pozisyonunda alım yapacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için aranan şartları taşımak zorundadırlar.

Buna göre Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsilş/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli olarak 1 Orkestra Sanatçısı ( Trombon ) ve 1 Orkestra Sanatçısı ( Obua ) olmak üzere toplamda 2 sözleşmeli personel alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Ankara Devlet Opera ve Balesi alım yapacağı kadro için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memuru kanunun 48. maddesindeki A Bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6,7 ve 8. maddesindeki şartları taşımak ve Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olmaları şarttır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve en geç 02 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, Özgeçmiş, Diploma Örneği, 2 adet Fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Adli Sicil kaydı ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. Başvurusunu yapan adaylar 06 Mart 2018 tarihi saat 14:00 da sınava katılacaklardır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.