Türkiye'nin ilk tema parkı Ankapark Ankara'da açılışı gerçekleşti.

Atatürk Orman Çiftliğinde uzun zamandır yapım ve onarım çalışmaları devam eden Ankpark'ın açılı için geri sayım sona erdi. Nihat bugün açılışı gerçekleştirilen Ankapark için 2.100 dönümlük arazide dev bir kompleks olarak hizmete girdi. Lazer tag çadırı, atari çadırı, dinozor orman çadırı, dinozor müzesi, oyuncak çadırı, sineme çadırı gibi komplekler bulunan, Disneyland tarzı ile Türkiye'nin önemli bir yer edinmek isteyen Anpakar'ın açılışının ardından giriş ücretlerinin ne kadar olacağı merak konusuydu. Buna göre giriş ücretleri de açıklandı.

Saat 10:00- ile 22:00 saatleri arasında açık kalacak olan Ankapark'in giriş ücretlerine göre yetişkin ve çocuk girişleri 25 Tl olacak. Vip giriş için 190 Tl olacak. Ayrıca 0-2 yaş arası geçişler ücretsiz olacak. Diğer yandan 31 Mart tarihine kadar ücretsiz olacak. Diğer gelişmeler için tıklayın

Adayların merakla beklediği konulardan bir tanesi olan personel alımı için müjde verildi. İŞKUR üzerinden çok sayıda personel alım ilanları açıklandı.

HANGİ KADROLARDA ALIMLAR YAPILACAK

Bilet satışı elemanı, makine teknikeri doğalgaz ateşçisi, havuz görevlisi, barmen, bulaşıkçı, eğlence animatör görevlisi, kukla yapımcısı ve oynatıcı, makam şoförü kadrolarında alımlar yapılacak.

9 FARKLI İLAN İLE 100 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

AnkaPark'ın İŞKUR üzerinden ilan edilen eleman personel alım ilanlarına erişmek için İŞKUR e-şube üzerinden giriş yapmak ve aşağıdaki tablodan ilan numarası ile arama yapmak yeterli olacak.

Editör: TE Bilisim