Anfa Ankara Altınpark İşletmeleri Limited Şirketi inşaat mühendisi, peyzaj mimarı, büro personeli, garson, iç mimar, E sınıfı ehliyetli şoför, Mimar, inşaat teknikeri, harita teknikeri, G sınıfı ehliyete sahip tekniker taş kaldırım ustası, garson ve asfalt işçisi kadrolarında toplam 345 personel alımı yapacak. Anfa işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Adaylar 15 gün süredir alım süreci ile ilgili gelişmeleri merak etmekteler.

İŞKUR kamu kurumu dışı kamu işçi alım ilanı açıklayan Anfa daimi sürede istihdam açıklaması yaptı. 13 Temmuz ile 14 Temmuz 2020 tarihleri arasında başvurusunu almış olduğu işçi alımı ilanlarında başvuru sonuçlarını henüz resmi olarak açıklamadı. Adaylar için görüşme ve mülakat ile gerçekleştirilecek alımların takviminde  13 Temmuz ile 14 Temmuz tarihleri arasında görüşme ve mülakat bilgilerini yazılması başvuru sürecinin takvimine dair herhangi bir net bir ifade olmadığından adayların kafası karışıklığına neden oldu. İŞKUR üzerinden açıklanan ilan detaylarında adaylarda; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları, diploma ve sertifika sahibi olmaları şartları arandı ve başvuruda kimlik kartı ile Anfa Genel Müdürlüğü'ne şahsen başvuru ve istenilen diploma ile sert fotokopilerin teslim edilmesi gerektiği ifade edildi.

Adaylar soruyor! Başvuru yapan işçi adaylarının sonuçların resmi internet sitesi üzerinden açıklanıp açıklanmayacağı ve başvuruya ilişkin mülakata katılacak adyaların ne zaman çağrılacağı ve mülakatı kazanan adaylar ne zaman açıklanacak? Bu konuda yapılacak açıklamaları beklediklerini ifade etmekteler.

Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz. 

İŞİN OLSA