Yurt dışında çalışmak isteyenler için İŞKUR üzerinden farklı kadrolarda ilanlar yayınlandı. Bu noktada korona virüs önlemleri çerçevesinde alım yapacak olan firmalar, personellerini Almanya’daki şubelerinde, kurumlarında istihdam edecektir. İlgili ilanlara iliştin detaylar ile başvuru şartları ve diğer bilgiler ise haberimizin devamında yer almaktadır.

İŞKUR Üzerinden Hasta Bakıcı, Hemşire Alımı

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda HealthAgency firması tarafından hasta ve yaşlı bakım elemanı, hemşire, hemşire yardımcısı kadrolarında alım yapılacak olup adayların 18 ile 40 yaş arasında olması, bay ya da bayan olması, B1 tipi Almanca sertifikası olması, yurt dışı çıkış yasağı olmayan olması gerekmektedir. İlgili ilana müracaatlar [email protected] eposta adresinde cv gönderimi şeklinde gerçekleşecektir. Uygun görülen adaylar ile bu kanal üzerinden iletişime geçilecektir.

Diğer Yurt Dışı İlanları

İlgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanların bazılarında ise farklı ülkeler bünyesinde gerçekleştirilecek olan alımlar yer almaktadır.

Buna göre Renaissance Construction firması tarafından Rusya’da elektrik şefi alımı yapılacak olup adayların Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun,Tercihen Hastane Projesi olmak üzere, nitelikli Endüstriyel Projelerinin Elektrik Tesisatı konusunda en az 5 yıl tecrübeli,Nitelikli üst yapı projelerinde benzer pozisyonlarda görev almış ve tamamlamış,Taşeron ve ekip yönetimi becerisine sahibi,İmalat, montaj, test ve devreye konularında deneyimli, Yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Rusya'da çalışma engeli olmayan şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlan için: https://bit.ly/3hk1bH5

Müşteri Kabul Görevlisi

Özok şirketi tarafından kabul görevlisi alımı yapılacak olup KKTC'de ikamet edebilecek,Enaz lise mezunu,Müşteri Kabul alanında en az 2 yıllık iş tecrübesi olan,MS Office programlarına hakim,Sözlü ve yazılı iletişim becerileri güçlü,Çözüm odaklı ve ikna kabiliyeti yüksek, insan ilişkilerinde başarılı,Disiplinli ve sistemli çalışan,Problem çözmeye odaklı çalışabilme becerisine sahip,B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen şartlarını sağlayan adaylar aramaktadır.

İlan için: https://bit.ly/3hiMowo

Ambar Şefi

Aynı zamanda yayınlanan bir başka ilanda ise ambar şefi alımı yapılacak olup Bulgaristan’da görevlendirilmek üzere adayların En az Lise veya MYO mezunu,Büyük ölçekli İnşaat projelerininDepo / Ambar iş süreçlerinde en az 10 yıl tecrübeli,Görevin gerektirdiği ambar yazılımı ve ofis programları kullanabilen, Kendisine bağlı ambarları kontrol ve koordine edebilecek,İyi derecede İngilizce bilen,Tercihen Bulgarca bilen,Erkek adaylar için askerliğini yapmış,B sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan şartları aranmaktadır.

İlgili ilan için: https://bit.ly/2EnNGrd

Editör: TE Bilisim