Ülkemizin en önemli firmaları arasında yer alan ve Kazancı Holding bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Aksa enerji, jeneratör, doğalgaz ve turizm firması yatırımlarını sürdürdüğü gibi Türkiye geneli yatırımlarına ara veremden devam etmektedir.

AKSA firması açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için aralıklarla personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanları yayımlamadan önce açık pozisyonlar tespit edilmekte, nitelikler belirlenmekte ve kariyer siteleri vasıtası ile kamuoyuna ilanlar duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre AKSA firması çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki detaylar ve pozisyonlar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

AKSA kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapılmaktadır. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, gece vardiyasında çalışabilir olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, gerekli sertifika ve belgelere sahip olmak gibi niteliklere adayların sahip olması gerekiyor. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR ve NASIL BAŞVURU YAPILIR?

AKSA iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? işletme bakım teknisyeni, muhasebe personeli, proses kontrol elemanı, üretim şefi, elektrik mühendisi, servis şefi, bakım teknikeri, üretim planlama mühendisi, işletme şefi, depo elemanı, satış uzmanı gibi kadrolar için personel alımı yapılmakta olup müracaatlarını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/N2zetx linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim