Akdeniz Üniversitesi bünyesine personel alımı yapacak.Yayımlanmış olan ilana göre Personel Daire Başknalığı bünyesinde çalıştımak üzere Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 25 kişilik kadro ile işçi personel alımı yapılacak. Adayların 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/D maddesi ile 4857 sayılı İş Kanunu esasları kapsamı ile alım yapılacak. Sürekli işçi statüsünde yapılacak alımların başvuru şartları ve kadro dağılımı haberimizde yer alıyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Akdeniz Üniversitesi 25 kişilik kadro ile Lise Mezunu 1 Bakım ve Onarım Hizmetleri (Marangozluk İşleri) ve 9 Koruma ve Güvenlik Hizmetleri alımı yapacak. İlköğretim mezunu 14 Temizlik Hizmetleri ve 1 Temizlik Hizmetleri (Kumluca) personeli alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1. Türk vatandaşı olmak.

2. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

4. Askerlik ile ilişiği olmamak,

5. Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

6. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek.

7. Her aday ilan edilen kadrolardan, listede yer alan sadece bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

8. Kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular http://personel.akdeniz.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir.

KADROSUNA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

Marangozluk İşleri: Erkek olmak, En az Endüstri Meslek Liselerinin Mobilya ve Dekorasyon bölümünden mezunu olmak, Ustalık belgesine sahip olmak,Bakım ve onarım hizmetlerini yürütmesine engel durumu olmamak.

Koruma ve Güvenlik Hizmetleri: En az bir ortaöğretim mezunu olmak, Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak, Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartının son başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresinin en az 6 (altı) ay olması, Erkek adaylarda en az 170 cm, kadın adaylarda en az 160 cm boyunda, olmak. Üniversitenin bağlı merkez ve ilçe birimlerinde görevlendirilmeyi ve vardiyalı çalışmayı kabul etmek.Koruma ve güvenlik hizmetlerini yürütmesine engel durumu olmamak.

Temizlik Hizmetler: Temizlik hizmetlerini yürütmesine engel olacak sağlık sorunu olmamak, Üniversitenin iç ve dış mekanlarında çalışmayı kabul etmek.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Üniversitenin İŞKUR İlanları ile personel alımı önümüzdeki hafta başlayacak. Başvurular 06 Temmuz 2002 tarihi itibari ile 10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak. Sadece İŞKUR aracılığı ile yapılacak başvurular kabul edilecektir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ