Akbank farklı pozisyonlarda yaratmış olduğu istihdam sornasın pek çok vatandaşın başvuruları ile karşılaştır. Farklı kariyer siteleri üzerinden yayınlamış olduğu başvurular ile birlikte Akbank bünyesinde çalışma fırsatı yakaladı. Akbank yayımlanan iş ilanları ile birlikte özel olarak belirlemiş olduğu başvuru şartlarını da adaylara sundu. Yayımlanan başvuru şartlarını kapsayan adayların başvurularının kabul edileceği aksi taktirde yapılan başvurularının geçersiz sayılacağı bildirildi. 

Başvuru Detayları

Akbank bünyesine yapılacak olan başvurular için belirlenen iş ilanları şu şekilde belirtilmiştir; " Özel Bankacılık Müşteri Yöneticisi (Ankara), Akbank Yönetici Adayı (Adana, Ankara, Antalya, Ağrı, Amasya), Proje Finansman Enerji Yöneticisi, Süreç Yönetimi ve İş Geliştirme Yöneticisi, Gişe Yetkilisi, Engelli Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Birebir Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Deneyimli Veri Kalitesi Uzmanı, Kredi Analitiği Yöneticisi, Unix Sistem Uzmanı, Türev Teminat Yönetimi, Strateji Yöneticisi (İstanbul), BT İş Sürekliliği Kıdemli Uzmanı, Engelli Çağrı Merkezi Yetkilisi, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Süreç Yönetimi ve İş Geliştirme Yöneticisi (Kocaeli) şubelerinde personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru Şartları

Akbank tarafından belirlenen pozisyonlara ve belirlenen bünyelere yapılacak olan personel alımı için özel şartlarda adaylara belirlenen pozisyon ilanları ile sunuldu. Belirlenen özel şartların dışından genel olarak belirlenen şartlarda en az özel şartlar kadar önemli olduğundan adayların genel şartlarıda kapsaması gerektiğinin altı çizildi. Belirlenen genel şartlar şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli soruşturmadan olumlu sonuç almak, herhangi bir sicil kaydının bulunmaması, 6 aydan fazla hapiste kalmamış olmak, istenilen eğitim şartlarını karşılıyor olmak, erkek adaylar için askerliğini btirimiş ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olmak" istenilen genel başvuru şartlarındandır. 

Başvuru Nasıl Yapılır?

Başvuru yapmak isteyen adaylar internet araç çubuğuna " https://www.kariyet.net/firma-profil/akbank-11195-1299 " adresini yazarak belirlenen ilanlara ulaşarak başvuru yapabilmektedirler. 

Editör: TE Bilisim