Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olan ilana göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı gerçekleştirecek. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için Engelli ve Terörle Mücadelede yaralanan Kamu Personeli Alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvuru işlemlerini de İŞKUR üzerinden yapacaklardır.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü

Toplam Alım Sayısı: 13

Alım Pozisyonu: Büro İşçisi

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Süreli

Son başvuru Tarihi: 08 Kasım 2018

Yukarıda da bilgisini verdiğimiz üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine 13 kişilik boş kadro ile Büro İşçisi alacak. Söz konusu ilana Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca bu bağlamda Kadın ve Erkek adaylar da başvuru yapabilirler.

Mardin de bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesine Lise Mezunu Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan 4 kişilik boş kadro ile Büro İşçisi alacak. Ön Lisans Mezunu İse, Engelli Statüsünde 5 kişilik boş kadro ile Büro İşçisi alacak. Lisans Mezunu ise, Engelli olarak 4 Büro İşçisi alacak.

Ayrıca bu adaylardan ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için EKPSSP93 ve Lisansn mezunları için EKPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak. KPSS puanlarında herhangi bir Baraj puan belirtilmemiştir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 30 Ekim 2018 tarihi itibari ile başladılar ve başvurularını en geç 08 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılabiilmektedir.

İLAN NUMARALARI:

Lise Mezunu Adaylar için:  İş İlan No (00004707146)

Ön Lisans Mezunları için: İş İlan No (00004707130)

Lisans Mezunları İçin: İş İlan No (00004707140)

Editör: TE Bilisim