İki kalkınma Ajansı tarafından gelmiş olan ilanlara göre farklı kadrolarda personel alımı yapılacak. Ayrıca alımlar tecrübe ile veya KPSS puanı ile yapılacak. Bu kapsamda alım yapacak kalkınma Ajansları Ahiler Kalkınma Ajansı ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUZKA ) dır. Söz konusu olan kalkınma ajansları personel alımı ilanları hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

Kalkınma Ajansları Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapacak?

Söz konusu Resmi Gazeyede yayımlanan Kalkınma AJansları personel alımları, İç Denetçi, Uzman Personel, Destek Personel ve Hukuk Müşaviri pozisyonlarında yapılacak.

Ahiler Kalkınma Ajansı: 2 (İki) Uzman Personel, 1 (Bir) Destek Personeli, 1 (Bir) Hukuk Müşaviri alımı yapacaktır.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı: 1 (bir) İç Denetçi, 5 (Beş) Uzman Personel alımı yapılacaktır.

Kimler Başvuru Yapabilir?

İlgili Kalkınma Ajansları adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

KPSS'li KPSS Siz Alım Yapılacak!

Kalkınma Ajansları bünyelerine alımını yapacağı perosnel adaylarından bazı özel nitelikler talep etmektedir. Bu yönde alım yapılacak kadroların bazıları için adaylardan KPSS şartı aranıyorken bazıları için ise KPSS Siz Personel Alımı yapılmaktadır. Bu kapsamda Uzman Personel kadrosu için adaylardan KPSSp3 puna türünden en az 80 puan alınmış olması gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kalkınma Ajansları bünyelerine personel alımı için başvurular 02 Kasım 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 13 Kasım 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlamış olmaları gereklidir. Adaylar başvurularını sadece AJansların Resmi İnternet adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Ahiler Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

Kuzey Anadolu Kalkınma Personel Alım İlanı

Editör: TE Bilisim