Adli Tıp Kurumu geçtiğimiz günlerde bünyesine Lise, Ön Lisans ve lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etmişti. Başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayacak ve Nisanda sona erecek olup sizlere bu haberiizde lisans meuznu kadroları ve şartları hakkında bilgiler vereceğiz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILIYOR?

Adli Tıp Kurumu lisans mezunu toplamda 35 kişi alacak. Buna göre, Makina Mühendisi pozisyonunda İstanbulda 7, Kimya Mühendisi Pozisyonunda İstanbulda 2 kişi, Diğer Teknik Hizmet Personeli ( Kimyager ) Pozisyonunda, İstanbul 5, Ankara 2, Diyarbakır 2, Malatya 2, Trabzon 2 kişi alınacak. 

Biyolog pozisyonunda, İstanbul 5, Ankara 1, Antalya 1, Ankara 1, Diyarbakır 1, Trabzon 1 kişi olmak üzere 10 kişi alınacak. Hemşire pozisyonunda ise 4 kişilik karo ile Antalya 1, Diyarbakır 1, Erzurum 1, Trabzon 1 kişi alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adli Tıp Kurumu adaylardan bazı nitelikler aramakta ve bu nitelikleri yerine getiren adayların başvuru yapabileceği bu ilan için şartları sizlerle paylaşıyoruz.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,
  • Kamu Haklarından Mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Son başvuru tarihi itibari ile sözleşmeli personel olarak istihdam edileceği pozisyon için öğrenim şartlarını taşımak,  Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 
  • Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşını bitirmemiş olmak,  Askerliğini yapmış veya askerlik il herhangi bir bağlantısı bulunmamak,

Ayrıca Özel Olarak ise adaylardan, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvurular 25 Mart 2019 günü saat 10:00'da başlayıp 5 Nisan 2019 günü saat 17:00 itibarıyla sona erecektir. Adayların değerlendirilmeleri KPSS puanı sıralaması ile yapılacak olup kadro sayısının 10 katı kadar aday değerlendirmeye alınacak.

İlanın Tam Metni