Başvuru yapacak adaylar dikkat! Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere 7 farklı kamu kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 265 kişilik boş kadro ile Personel Memur Alımı yapılacak. Alımlar farklı kadrolarda ve niteliklerde yapılacak olup detayları sizlerle paylaşıyoruz.

BAŞVURUSU SONA EREN KURUM VE KADROLAR:

TÜBİTAK: TÜBİTAK 128 kişilik kadro ile 3 farklı birimine Teknik ve Destek Personeli, Araştırmacı, Ar-Ge Personeli ve Teknisyen kadrolarında alım yapacak.

Gazi Üniversitesi: Üniversite sözleşmeli olarak 4 kişilik boş kadro ile 1 Kıdemli Yazılım uzmanı ve 3 Yazılım ve Devops Uzmanı alınacak.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi: ÇOMÜ 37 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak, Lise Mezunu: 7 Hemşire, Ön Lisans Mezunu: 5 Sağlık teknikeri, Lisans Mezunu: 24 Hemşire, 1 Biyolog alımı yapacak.

Halkbank: Banka 20 farklı şehirde olmak üzere Banko Hizmetleri Asistanı (Servis Asistanı) alımı yapılacak. Alımlar, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kilis, Muş, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van, Yusufeli (Artvin) şehirlerinde yapılacak.

Sinop İl Özel İdaresi: 3 Operatör, 1 Usta ( Elektrik Elektronik Teknolojileri ), 2 Motor Ustası, 1 Oto Elektrik Ustası, 2 Ağır Şase Ustası, 2 Şasehane Ustası, 2 Seyyar Tamir ustası, 1 Asfalt Araç ve Tesisleri ustası, 1 Mobilya Ustası alımı yapılacak.

Nükleer Düzenleme Kurumu: Kurum 15 kişilik boş kadro ile Temizlik Görevlisi alımı yapılacak.

Bursa BURULAŞ: Burulaş 64 kişilik boş kadro ile 3 Temizlik Görevlisi, 30 Otopark Görevlisi, 10 Güvenlik Görevlisi, 21 Otobüs Şoförü alımı yapılacak.

İLANLARIN DETAYLARI:

Bursa BURULAŞ Kadrolu 64 Personel Alımı İlanı İŞKUR'da

Nükleer Düzenleme Kurumu 15 Temizlik Görevlisi Alımı Başladı!

Sinop İl Özel İdaresi 15 Personel Alımı ( Operatör ve Usta ) İlanı

Halkbank 20 Şehirde Şubelere 2021 Yılı Personel Alımı İlanı Başladı

Onsekiz Mart Üniversitesi ( ÇOMÜ ) 37 Sözleşmeli Personel Alıyor! En Az Lise

Gazi Üniversitesi Yüksek Maaş İle 4 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Yayımladı

TÜBİTAK BİLGEM 128 Ar-Ge ve Teknik Personel Alımı İlanı Yayımladı

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Söz konusu olan kamu kurumları alımını yapacağı perosnel kadroları için genel olarak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak meslekte tecrübe veya ilgili belge sahibi olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Yukarıdaki personel alımları için adaylar başvurularını en geç 16 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Yukarıdaki ilan detaylarını inceleyerek ilanların detaylarını inceleyebilirsiniz.

YENİ MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim