Adana Büyükşehir Belediyesi işçi personel alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu yayımlanmış olan ilana göre Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesine 160 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Alımlar Belediye ye bağlı olan " Adana Ulaşım " şirketine gerçekleştirilecektir. Başvuru yapacak adayların bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir.

160 İşçi Personel Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

60 İşçi - Park ve Yeşil Alanların Bakım Onarım Temizlik ve Bunlara bağlı Tesislerde destek hizmet alımı işi,

40 İşçi - Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi başkanlığı birimlerinde Teknik idari ve destek Hizmetleri için personel çalıştırılması işi,

60 İşçi - Çevre, Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Bünyesinde personel Çalıştırılması hizmet alımı işi,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Adana Ulaşım personel aımı için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alınacak işle işgili tecrübe sahibi olmak, Operatör belgesi olmak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Adana Büyükşehir Belediyesi Adana Ulaşım başvuruları sadece bir günlük alınacak. Bu kapsamda başvurular 1 Kasım 2022 tarihinde alınacak olup adaylar başvurularını sadece Mail adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Buna göre başvurular, [email protected] adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Editör: TE Bilisim