Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmaları arasında yerini alan Survivor 2020 programı geçtiğimiz günlerde başladı. Acun medya ekibine yeni personel istihdamları yaparak personel sayısını arttırmaya devam ediyor. Bu bağlamda TV8'de ve gerek TV8 ekranlarında yayımlanan programlarda görev almak isteyen adaylar aşağıdaki detayları inceleyip başvuru yapabilirler.

ACUN MEDYA HANGİ KADROLARDA ALIMLAR YAPACAK?

Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri A.Ş. 12 farklı kadroda istihdam yapacak. Finans uzmanı, bakım yetkilisi, yazılım uzmanı Romence tercüman, yayın sistemleri uzmanı, yapım asistanı, kurgu operatörü, satın alma uzmanı kadrolarında alımlar sürüyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Yapım asistanlarının tercihen Romence ve Türkçe dilini iyi derecede kullanabilmesi, İspanyolca ile İngilizce dillerini bilen, tv, film sinema prodüksiyon alanlarında tecrübe sahibi olan iletişimi kuvvetli ve seyahat engeli olmayan adaylar için başvuru alacak.

Yayın sistemleri uzmanı alımlarında adayların 2 yıl askerliğini tecil ettirmiş yada askerliğini tamamlamış olmaları, tam zamanlı görev alabilecek, yurt dışında veya yurt içindeki görevlerde istihdam edilmek üzere iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, Üniversitelerin Elektrik - Elektronik bölümlerinden ve bu alanlarda mühendislik mezunu olmak gerekli olacak.

Kurgu operatörlerinin ise Edius programı kullanabilmeleri, seyahat engelinin olmaması, kurgu ve montaj alanında tecrübe sahibi olmak gerekmektedir.

Finans uzmanı alımlarında adayların bu alanda en az 3 yıl iş tecrübesine sahip olmaları ve exeli iyi derece kullanabilmeleri, uluslar arası firma çalışma tecrübesine sahip olmaları açıklanan başvuru şartları arasında yer almaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlara başvuru için cv’inizi [email protected] adresine mail olarak gönderebilir. Yada kariyer portalları üzerinden başvuru yapmak için http://bit.ly/37iUwYu adresini ziyaret edebilirsiniz. linki kopyalarak yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim