Tv8 Ekranlarında yayımlanan Survivor yarışması her yıl ilgi il izlenmeye devam ediyor. 2020 Survivor ne zaman başlayacak belli oldu. 16 Şubat tarihinden itibaren Tv8 ekranlarında olacak olan yarışma ünlüler ve gönüllüler takımlarından oluşuyor. Uğur Pektaş, Ersin Korkut yeni açıklanan yarışmacılar arasında yer alıyor. Diğer yandan yarışmanın çekimlerinde ve montajlaşması için personel alımları da devam ediyor.

ACUN MEDYA HANGİ KADROLAR ALIM YAPACAK?

Acun Medya Prodüksüyon ve Reklam A.Ş. Firmasının 17 açık iş ilanı bulunuyor Bu ilanlarda yapım asistanı, oracle fonksiyonel analist, kurgu operatörü, satın alma uzmanı, teknik satın alma uzmanı, parkur uzmanı, satın alma uzmanı, mimar gibi kadrolarda alımlar olacak.

Survivor ekibinde görev almak üzere alım yapılacağı düşünülen kadrolarda ise parkur uzmanı kadrosu geliyor. Adayların bu kadrondaki alımlarında spor akademisi mezunu, atletik bir yapıya sahip, seyahat engeli olmayan, iletişimi kuvvetli, iyi derecede İngilizce bilen adaylar alınacak.

Kurgu ekibi alımında ise Edius programına hakim, seyahat engeli olmayan, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş, Acun Medyanın yurt dışı projelerinde görevlendirilecek kurgu personelleri alımı yapılacak.

Başvurular Kariyer portalları üzerinden alınacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar ( http://bit.ly/37iUwYu ) link üzerinden Acun Medya iş ilanlarına erişebilirler. 

Editör: TE Bilisim