Ülkemizin en önemli sağlık kurumları arasında yer alan Acıbadem Sağlık Grubu Türkiye geneli farklı noktalarda hizmet göstermekte olup yatırımlarını giderek artırarak, hizmetlerini geliştirmekte ve müşteri potansiyelini de bir hayli büyütmektedir.

Yatırımlarına arama vermeyen Acıbadem Sağlık Grubu açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Personel alımı ilanları yayımlanmadan önce açık pozisyonlar tespit edilmekte, nitelikler düzenlenmekte ve kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna yayımlanmaktadır. Acıbadem Sağlık Grubu tarafından yeni duyurulan ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ile detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Acıbadem Sağlık Grubu iş ilanları için yüzlerce personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların sorumluluk sahibi olması, mesleğine uygun nitelikte olması, işinde başarılı olması, bazı pozisyonlar için vardiyalı sisteme uygun olmak, yine bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak için şartlar aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve başvurular nasıl yapılacak?

NASIL BAŞVURU YAPILACAK? POZİSYONLAR NELERDİR?

Acıbadem Sağlık Grubu yüzlerce personel alımı yapacak. Peki pozisyonlar nelerdir? Güvenlik Görevlisi, Gıda Teknikeri, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, Tıbbi Arşiv Yetkilisi, Hasta Hizmetleri Yetkilisi/Avrupa Yakası, Yardım Masası Uzman Yardımcısı, Kurumsal Satış Pazarlama Uzmanı, Hasta Hizmetleri Kampüs Programı, Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Tüm ilanları pozisyonları görüntülemek ve müracaat etmek isteyen adayların https://goo.gl/xCSR14 linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim