Ülkemizin en büyük sağlık firmalarından bir tanesi olan ve Türkiye geneli hizmetlerini sürdürmekte olan Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarına devam etmekte olup açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için ilanlar hazırlamakta, yayımlamakta ve personel alımları gerçekleştirmektedir.

1991 yılında göreve başlayan ve on binlerce personeli ile sağlık hizmetlerine güler yüzlülüğü ile devam eden Acıbadem Sağlık Grubu kariyer siteleri aracılığı ile yeni iş ilanları yayımladı. Peki Acıbadem hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak, başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir? Tüm detayları sizler için paylaşıyoruz.

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Acıbadem Sağlık Grubu açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Buna göre iş sağlığı güvenliği uzmanı, fatura kontrol memuru, çağrı merkezi yetkilisi, hemşire, uluslararası hasta hizmetleri yabancı dil bilen personel, diyet beslenme uzmanı, santral yetkilisi, ameliyathane hemşiresi, ebe, ilaç satınalma uzmanı, tele satış müşteri temsilcisi pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki aranan şartlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Acıbadem Sağlık Grubu yukarıdaki kadrolar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranan şartlar nedir? Adayların ilgili bölümlerden mezun olmak, telaffuzu düzgün olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, bilgisayar kullanabilir olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak şartları genel olarak aranmakta olup pozisyonlara göre şartlar değişiyor. Örneğin hemşire, ebe kadrosuna aranan şartlar ile çağrı merkezi kadrosu için aranan şartlar farklıdır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre başvuru yapacak olan adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/GW7kWP linkini yapıştırması ve uygun olduğu kadroları için müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim