Resmi Gazete'de yeni personel alımı ilanları yayımlandı. 07 Ekim 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim güz ve bahar dönemlerinde çalıştırılmak üzere giderleri özel bütçeden karşılanarak; 4 (dört) Canlı Model sözleşmeli personel alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Üniversite adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartlarıı aranacak. özel olarak ise, 

  • En az lise mezunu olmak.
  • KPSS şartı aranmamaktadır, adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecektir.
  • Vücut bütünlüğüne sahip olmak.
  • Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup, göreve başlaması uygun görülen adaylardan istenilecektir.)

BAŞVURULAR:

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi canlı model alımı başvuruları ilanın Resmi Gazete'de yayımlanmasıın ardındna başvuru süreci başladı. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani 17 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Binası zemin katında ki ZB06 nolu büroya istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır.

İlanın Tam Metni