Ülkemizin önemli parakende mağazacılık zincirleri arasında yer almakta olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi, Türkiye geneli 81 ilinde 8 binden fazla mağaza ile tüm ilçelerde hizmet vermekte olup bünyelerinde bulunan 20 binden fazla personeli ile büyüme oranını artırmaktadır. Ekibini güçlendirmeye devam etmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi aralıklarla iş başı eğitim programları ile ya da diretk alım yöntemi ile personel alımı gerçekleştirmekte olan A 101 yeni başvuru ekranı ile 11 farklı pozisyon için CV başvuruları kabul etmektedir. Peki A 101 hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, alım yapılacak pozisyonlara başvuru yapmak isteyenlerin nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir.

Alınan Pozisyonlar Nedir?

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 11 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar alım yapılacak olan 11 farklı pozisyon için personel alımı başvurularını nasıl yapabilir ve hangi pozisyonlara alım yapılacak? Buna göre mağaza personeli, depo araç, depo bakımcı, depo şoförü, depo diğer, muhasebe, finans, personel, idari işler, satın alma, bilişim sistemleri ve diğer personel pozisyonları için başvurular kabule diliyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yukarıda belirtilen pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin ilanlarına müracaat etmek için https://www.a101.com.tr/kariyer linkini takip edecek olan adaylar başvurularını burada karşılarına çıkan formu doldurarak gerçekleştirebilecektir.

Editör: TE Bilisim