Türkiye' de çok sayıda şubesi olan perakende market zincirlerinden A101, bünyesine yeni personel alımları gerçekleştirilecek. Bu personel alımlarıyla alakalı da ilanlar yayımlanmış, başvurular alınmaya başlamıştır. İŞKUR üzerinden personel alım ilanına çıkan A101, ilanlara başvuru yapacak adaylara gerekli bilgilendirmeleri sağlamış durumdadır. İlanlarla alakalı tüm bilgilendirmelere, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden erişim sağlamak mümkün olacaktır.

A101 personel alımları hangi kadrolara yönelik?

A101 ilanları, İŞKUR üzerinden alınacak başvurularda Ön Muhasebeci, Beden İşçisi, Reyon Görevlisi ve Kasiyer kadrolarına yönelik olarak yayımlanmıştır. Bu ilanlara yapılacak başvurularda adayların üye profillerindeki bilgilerin eksiksiz ve doğru olması gerekmektedir. İlanlara başvurudan önce adayların mutlaka bu konuda dikkatli olmaları önerilmektedir.

Başvurular nasıl yapılıyor?

İŞKUR üzerinden alınan başvurular için a101 personel alım ilanı başvurularını adaylar aşağıda yer alacak bağlantıdan gerçekleştireceklerdir. Açık iş ilanları bölümüne giriş yaptıktan sonra, " Yeni Mağazacılık " şeklindeki aramayı işyeri unvanı kısmına yazıp aratınız. Bu aramanın ardından a101 personel alımı için yayımlanmış tüm ilanlar karşınıza çıkacaktır. İlanlara başvuru yapabilmek için üye profilinize giriş yapıp, bilgilerinizi kontrol etmeyi unutmayınız. İş arayan durumu aktif olmayan kişilerin başvuruları değerlendirme sürecine alınamamaktadır. Buna ek olarak, ilanlarla alakalı başvurular, ilanın yayımda kaldığı süre boyunca alınmaya devam edecektir. Tüm memur personel alım ilanlarına ilk siz erişmek için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İlan bağlantısı > https://iskur.gov.tr/

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim