Binlerce şubesi ile Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş marketleri olan BİM, A-101 ve ŞOK, bu talepleri karşılamak adına personel alımlarına devam ediyor. Yayınlanan son personel alım ilanları ile birlikte bölgeler ve alım yapılacak kadrolar belli olurken alımlarda en az ilkokul mezunu olma şartı arandığı görüldü. Başlangıç için maaş ise 2 bin 500 TL olarak belirlendi.

BİM, A-101 ve ŞOK Hangi Alanlarda Personel Alacak?

Şube sayısının yüksek olması nedeniyle market içerisindeki ve depo bölümlerindeki alanlarda istihdam edilecek personellerde meyve reyonundan depo sorumlusuna kadar çok geniş bir alım imkanı bulunuyor.

BİM 2500 TL Maaşla En Az İlkokul Mezunu Personel Alım Şartları Neler? Nasıl Başvuru Yapılır?

BİM, resmi internet sitesinden sürekli olarak yeni işe alım ilanlarını yayınlıyor. İşe alım asistanı, meyve sebze hal satın alma sorumlusu, mağaza sorumlusu gibi farklı kadrolarda yayınlanan ilanlarda her bir kadro için hangi şartların yer aldığı detaylı olarak belirtiliyor. Adayların mevcut ilanlara ulaşmak için https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx adresini kullanması ya da genel başvuru yapmak için https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx adresindeki iş başvuru formunu doldurması yeterli.

A101 2500 TL Maaşla En Az İlkokul Mezunu Personel Alım Şartları Neler? Nasıl Başvuru Yapılır?

A101 açık pozisyonlarını internet sitesi üzerinden paylaşmadığı gibi genel iş başvuru formları üzerinden değerlendirme yapıyor. CV’ler üzerinden ihtiyaç halinde yeniden başvuru yapan adaylara dönüş yapıldığı için kişilerin A101’de çalışmak istemesi halinde formu doldurması yeterli oluyor. https://www.a101.com.tr/kariyer adresinde yer alan formun doldurmasını takiben ihtiyaç dahilinde iş görüşmesi için adaylar davet ediliyor. En az ilkokul mezunu şartıyla alım yapılan alanlarda başlangıç maaşları da oldukça dolgun.

ŞOK 2500 TL Maaşla En Az İlkokul Mezunu Personel Alım Şartları Neler? Nasıl Başvuru Yapılır?

Mağaza elemanı, mağaza yöneticisi ve bölge yöneticisi olarak 3 farklı kadroda alımlar yapan ŞOK, ilgili pozisyonlar için gerekli olan şartları ve yine başvuru formlarını internet sitesi üzerinden yayınlıyor. https://www.sokmarket.com.tr/insan-kaynaklari/sokta-kariyer adresi üzerinden inceleyebileceğiniz pozisyonlara ek olarak genel değerlendirmeye alınmak için https://www.sokmarket.com.tr/insan-kaynaklari/sokta-kariyer/is-basvuru-formu adresindeki iş başvuru formu da doldurulabilir.

BİM, A-101 ve ŞOK İçin Mağazalardan İş Başvurusu  

İlgili mağazalarda çalışmak isteyen kişiler için mevcut seçeneklerin yanı sıra mağazalardan b başvuru imkanı da bulunuyor. 3 mağaza da mağazalarda yer alna iş başvuru formlarının doldurulması ile birlikte adayları değerlendirmeye alıyor.