A 101 Market, Türkiye'ni dört bir yanında bulunan mağazaları ile ciddi satışlar yapmakta ve bu satışların artması ile pek çok kiralık dükkanı da incelemektedir. Kiralık dükkanın uygun bulunması ile bögeye A 101'in yeni şubesi açılmakta ve buraya yeni personel alım ilanları yapılmaktadır. Eski mağazalar, yeni mağazalar, taşımacılık ve genel merkezler için A 101 market devamlı olarak personel / işçi alım ilanları yayımlamaktadır. İşte yeni alınacak olan personel ve işçi alım ilanları 2016

Nasıl Başvuru Yapılır?

A 101 Market pek çok kadro için resmi internet sitesi aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaktadır. Peki bu alımları adaylar nasıl başvuru yapabilir? Bilindiği gibi A 101 market interaktif iş ilanları sitesi aracılığı çalışmamakta ve resmi internet sitesinde bulunan formu doldurarak adayların iş başvurusu yapmasını istemektedir. Eğer sizlerde A 101 Market'in açmış olduğu kadrolara başvuru yapmak istiyorsanız resmi site üzerinden formu doğru ve eksiksiz olarak doldurarak A 101 Market'e başvuru yapabilirsiniz. 

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda bulunan tüm kadrolar için A 101 market devamlı olarak personel alım ve işçi alım ilanları yayımlamaktadır. Sizde yukarıda ki kadro ilanları için A 101'ün resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için aşağıda ki linki kullanınız.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx
Editör: TE Bilisim