Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile aktif olarak faaliyetlerine devam etmekte olan A 101 market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Eski şubeler başta olmak üzere yeni şubeler, taşımacılık, üretim bölgeleri ve genel müdürlükler için personel alımları yapmakta olan A 101 market personel alımı başvurularını resmi internet sitesi aracılığı ile  kabul etmektedir. Peki A 101 market hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor? Başvuru şartları nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

A 101 market resmi internet sitesi aracılığı ile yayımladığı başvuru formu ile personel alımı yaptığını duyurmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor? Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için personel alımları yapılmaktadır. A 101 market genel olarak açık pozisyonları belirtmek yerine başvuru formu aracılığı ile adayların başvuru yapmasını istemekte olup gelen tüm başvuruları kabul ederek tüm başvuruları incelemektedir. Uygun bulunan adaylar gerekli kadrolarda görev yapmak için telefon aracılığı ile bilgilendirilmekte ve aday çağrılıp incelendikten sonra uygun olanlar iş başı yapmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx
Editör: TE Bilisim