A 101 Market, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubeleri için binlerce personel alımı yapmaya devam ediyor. Adını tüm Türkiye'ye duyuran ve yeni kiralık dükkanları sürekli olarak araştıran kuruluş uygun bulduğu konumların tamamına yeni şube açmaktadır. Açılan bu yeni şubeler başta olmak üzere eski şubeler, genel müdürlükler, taşımacılık ve depolarda görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alım ilanları yayımlanmaktadır. İnteraktif iş ilanları sitesi aracılığı ile ilan yayımlamak yerine resmi internet sitesinde bulunan formların adaylar tarafından doldurulmasını bekleyen A 101 Market doldurulan bu formları incelemekte ve uygun bulduğu tüm adayları personel olarak bünyesine katmaktadır.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

A 101 Market resmi internet sitesi aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor peki yayımlanan ilanlara göre hangi pozisyonlar için personel alımları yapılıyor?

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda belirtilen tüm pozisyonlar için A 101 market personel alım ilanları yayımlamakta olup bu ilanlara adayların başvuru yapmasını beklemektedir. Yapılan tüm başvurular değerlendirilmekte ve uygun bulunan adaylar en kısa süre içerisinde dönüş yapılmaktadır. Sizde A 101 market bünyesinde çalışmak istiyorsanız aşağıda bulunan linki takip ederek başvuru formunu doldurabilirsiniz.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx
Editör: TE Bilisim