Ülkemizin mağazacılık sektöründe lider markalardan bir tanesi olarak bilinen A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi Türkiye geneli 7 binden fazla şubesi ile hizmetlerini sürdürmekte yeni şube açılışlarına devam etmekte ve binlerce personeli ile aktif olarak çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlara başvurularını resmi internet sitesi aracılığı ile kabul etmektedir. A 101 market tarafından başvurusu kabul edilen pozisyonlara bakıldığında çok sayıda eleman ve personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi iş ilanları için çok sayıda eleman ve personel alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nelerdir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, kılık kıyafetine önem veriyor olmak, genç ve dinamik olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

ALINAN POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

A 101 farklı pozisyonlara personel alımı yapmaktadır. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Buna göre şoför, araç bakımcısı, depo diğer personeli, muhasebe personel, finans personeli, idari işler personeli, mali işler personeli, satın alma personeli, bilgi işlem personeli ve diğer pozisyonuna personel alımı yapılmakta olup başvurularını yapmak isteyen adayların https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim