Türkiye'nin 7 bölgesi 81 ilinde 7 bin civarı marketi ile hizmetlerini sürdürmekte olan ve on binlerce kişiye istihdam fırsatı sağlamakta olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi müşteri memnuniyetini artırmak için önemli çalışmalar yapmakta olup uygun bulduğu bölgelere şube açılışlarını da sürdürmektedir.

Yurt geneli bulunan mağazalarında, taşımacılık alanında açık olduğunu tespit ettikleri kadrolar için personel alımı gerçekleştirmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yeni ilanlarını hazırlayarak resmi internet sitesi üzerinden başvuruları kabul etmektedir. Peki A 101 market en az ilköğretim mezunu personel alımı başvuruları nasıl yapılır, detaylar nedir?

POZİSYONLAR NEDİR?

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alım yapılacak olan pozisyonlar nedir? Buna göre şoför, araç bakımcısı, depo diğer personeli, muhasebe personel, finans personeli, idari işler personeli, mali işler personeli, satın alma personeli, bilgi işlem personeli ve diğer pozisyonuna personel alımı yapılmaktadır. Peki hangi şartlar aranıyor, nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

A 101 market yukarıda verilmiş olan kadrolar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranan şartlar nedir ve nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, kılık kıyafetine önem veriyor olmak, genç ve dinamik olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek şartlarına sahip olması gerekmekte olup müracaatlar için https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/ linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştıracak olan adaylar başvurularını tamamlayabilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim