Haziran ayının da gelmesi ile kamu kurumlarının eksik personel ihtiyacını gidermek üzere yeni personel alım ilanları yayınladığı görülüyor. Bu kapsamda birçok kamu kuru tarafından yayınlanan alımlarda farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere yüzlerce personel alınacak olup hali hazırda alım yapan 9 kamu kurumu tarafından haziran ayı içerisinde yapılacak başvurular ile alım yapılacak olan kadrolar ve detaylar şu şekilde.

SGK Sosyal Güvenlik Uzmanı

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 20 uzman yardımcısı alınacak olup adayların ilgili 4 yıllık bölümlerden mezun olma, 2018 KPSS puanından asgari puana sahip olma ve YDS sınavından en az D düzeyinde puan almış olmak şartlarının sağlanması isteniyor.

İlan için: https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/sosyal-guvenlik-kurumu-sgk-lisans-mezunu-20-memur-alim-ilani-yayimladi-h33285.html

Sivas Üniversitesi Sağlık Personeli

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 400 sağlık personeli alımı yapılacak olup adaylar hemşire, biyolog, laborant, psikolog, eczacı, fizyoterapist, ebe ve diyetisyen gibi farklı kadrolarda istihdam edilecektir.

İlana ulaşmak için: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/cumhuriyet-universitesi-400-personel-alimi-basvuru-ekrani-acildi-h33353.html

Eximbank Uzman Yardımcısı

Banka Genel Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere, sınav ile BT Uzman Yardımcıları alınacak olup adayların 4 yıllık ilgili lisans bölümlerinden mezun olma, YDS’den en az 70 puan almak, 2018 ve 2019 KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almak gibi birtakım şartları sağlaması istenmektedir. Detaylar:www.eximbank.gov.tr

Ege Üniversitesi Temizlik ve Güvenlik Görevlisi

Üniversite bünyesinden istihdam edilmek üzere 200 personel alımı yapılacak olup adaylar temizlik ve güvenlik görevlisi kadrolarında istihdam edilecektir. Detaylı bilgi için:

https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-ilanlari/ege-universitesi-hastanesine-200-personel-alinacak-en-az-ilkogretim-h33350.html

TÜBİTAK Araştırmacı Alımı

Kurum bünyesinden istihdam edilmek üzere 15 araştırmacı personel alımı yapılacak olup adayların başvurularında KPSS şartı aranmıyor. Alıma ilişkin detaylı bilgi için:

https://www.isinolsa.com/kamu-personel-alimlari/tubitak-uzay-enstitusu-kpss-siz-kamu-personeli-alimi-ilani-h33161.html

UATEM İşçi Alımı

Uluslararası Tarımsal Arş. Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından Modül-kart satış elemanı Mesleğinde en az 2 yıl deneyim sahibi olmak kart modül satış personeli olarak görevlendirileceği elektronik akıllı kart modül yükleme işinde tecrübe sahibi olmak şartı ile işçi alımı yapılacaktır. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Uzman Alımı

Bakanlık tarafında 8 uzman personel alımı yapılacak olup adaylarınMatematik -İstatistik- Ekonometri), KPSS P-1, P12, P-13 puan türlerinin birinden en az 80 puan almış olmak, (Hukuk), KPSS P-4 puan türünden en az 80 puan almış olmak, İktisat- Maliye- Çalışma Eko. ve End.İliş, KPSS P-16, P-21, P-42 puan türlerinin birinden en az 80 puan almış olmak, 35 yaşını aşmamış olmak, Kamu Yönetimi-Uluslararası İlişkiler, KPSS P-32, P-37 puan türlerinin birinden en az 80 puan almış olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Belediye Alımları Belediyesi

Belediye tarafından bilgisayar programcısı, kepçe operatörü, temizlik işçisi, şoför kadrolarında alım yapılacak olup adayların başvuruları online olarak alınacaktır.

Bağlama Belediyesi tarafından yapılacak olan alımda 1 muhasebeci alınacak olup adayların 2018 KPSS sınavından ilgili asgari puanı almış olması şartı aranmaktadır.

İlanlara ilişkin detaylar için: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-ilanlari/2-belediye-yuksek-maasla-muhasebeci-programci-ve-diger-kadrolarda-h33352.html

EİB İdari Memur Alımı

Ege İhracatçılar Birliği tarafından KPSS ile idari memur alımı yapılacak olup ilana ilişkin detaylar için https://www.isinolsa.com/personel-alimlari/ege-ihracatci-birligi-eib-idari-memur-alimi-yapacak-h33305.html