Temmuz ayının da ilk haftasını geride bıraktıktan sonra yayınlanan yeni ilanlarda kaymakamlıklar bünyesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak görev yapan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları bünyesinde görevlendirilmek üzere farklı pozisyonlarda ve kadrolarda personel alımı yapılacağı açıklanmış olup alım yapacak olan kurumlar ve pozisyonlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Karabağlar SYDV

Kurum bünyesinde 5 erkek şoför alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyeti olmak, 18 yaşında büyük ve 35 yaşını aşmamış olmak, kamu haklarında yoksun olmamak, ilkokul mezunu olmak, ilçede ikamet ediyor olmak, en az B sınıfı ehliyeti olmak, askerlikle ilgisi olmamak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Ünye SYDV

Kurum 1 büro görevlisi alımı için genel alım şartlarının yanı sıra üniversitelerin en az4 yıllık İdari ve İktisadi bölümlerinden mezun olmak, Ünye ilçesinde son altı aydır ikamet ediyor olmak, 2018, 2019 KPSS sınavından P3 puan türünden en az 60 puanı olmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak, Bilgisayar işletmenliği sertifikası bulunmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Çelebi SYDV

SYDV tarafından yapılacak olan alımda 1 erkek büro görevlisi alımı yapılacaktır. Adayların ise genel alım şartlarına ek olarak KPSS P3 puan türünden en az 70, 4 yıllık İİBF bölümlerinden mezun olmak, il sınırları içinde son bir yıldır oturuyor olmak, B sınıfı ehliyeti olmak şartlarının sağlaması gerekmektedir.

Ağlasun SYDV

Kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 1 büro görevlisi alımında adayların genel memur alım şartlarını sağlaması istenmekte ayrıca en az ön lisans mezunu olmak (İİBF bölümleri), iyi derecede MS Office programlarını bilmek, son altı aydır ilçede ikamet ediyor olmak, 1 aylık denemeye tabi tutulmayı kabul etmek başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

Hanönü SYDV

SYDV bünyesinde 3 yaşı ve engelli evde bakım elemanı alınacak olup adayların genel başvuru şartlarını sağlamasına ek olarak 18 ile 50 yaş arasında olmak, ilçede ikamet ediyor olmak, erkek adayların en az B sınıfı ehliyeti bulunması, SRC ve psikoteknik belgesi olması, en az 5 yıllık sürüş deneyiminin olması ve alanda sertifikası bulunması şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Konak SYDV

SYDV bünyesinde 5 erkek kömür dağıtım elemanı alımı yapılacak olup adayların genel şartları buna ek olarak en az ilkokul mezunu olmak, erkek olmak başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

Çelebi SYDV

Kurum bünyesinde 1 erkek 2 kadın temizlik görevlisi alınacaktır. Adayların son altı aydır ilgili ilçede ikamet etmesi, erkeklerin askerlik görevini yapmış olması, B sınıfı ehliyeti olması, erkeklerin 18-40, kadınların 25-55 yaş arasında olması şartları aranmaktadır.

Editör: TE Bilisim