Resmi Gazetede ilan edilen kamu personeli memur alım ilanlarına ait detayları aktarmaya devam ediyoruz. KPSS sınavına giren ve belirli puan alan adaylara yönelik, diğer yandan Kpss sınavlarından puan alamamış adayların başvuru yapabileceği bir çok işçi personel alımı açıklandı.

Kastamonu Cide Belediyesi Başkanlığına 5 işçi alımında temizlik görevlisi kadrosunda görevlendirilecek. Personeller daimi süre ile görev alacaklar. Başvurular 27 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Kastamonu Hanonu Belediyesi geçici 1 işçi alımı yapacak. Adayların en az ilkokul mezunu olması yeterli olacak. ikamet şartlarında hanonu ilçesinde ikamet ediyor olmak gerekli olacak. Son başvuru tarihi ise 27 Nisan olacak açıklandı.

Kırklareli Kıyıköy Belediyesi 3 kişilik personel alımında ise büro memuru kadrosunda 1 kişi, beden işçisi statüsünde ise 2 kişi olmak üzere 3 personel istihdam edilecek. Başvurular 27 Nisan tarihinde sona erecek.

Manisa Soma Belediyesine geçici olarak 25 personel alımı açıklandı. Yaz boyunca parkların temizliğini sigara izmarit atıkları kağıt atıkların ve diğer atıklarına olandan uzaklaştırılmasında, park içindeki yeşil alanların bitki fidanlarının çiçeklerin bakımında görevlendirilecekler. Eğitim şartlarında ilköğretim mezunu olmak gerekli olacak.

Zonguldak Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfına 10 kişilik hasta ve yaşlı bakım personeli görevlendirilecek. Başvurular cv iler ile belirlenecek. 18 yaşını doldurmuş olmak, ilkokul mezunu olmak yaşlı bakım ya da geriatri bölümünden mezun olanlar öncelikli olacak.

Diğer Belediye ilanlarında Kırıkkale Bahşılı Belediyesine 3, Senir Belediyesine Yaylakent Belediyelerine istihdamlar yapılacak.

Editör: TE Bilisim