Vakıflar Genel Müdürlüğü yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Vakıflar Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğüne Türkiye İş Kurumu Aracılığı ile işçi alımı yapacak. Bu kapsamda Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul da Taşra teşkilatına 3 kişilik boş kadro ile Aşçı alımı yapacak. Söz konusu ilan Resmi Gazete üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden yapacaklardır.

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR:

Vakıflar Genel Müdürlüğü adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Özel kanun ve Diğer mevzuatta yer alan şartları taşımak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2 yıllık mesleki deneyimi olmak, Meslek Yüksekokullarının Aşçılık bölümlerinden mezun olmuş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 11 Mart 2019 tarihi itibari ile İlanın Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmasının ardından başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 Mart 2019 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular Elektronik ortamda yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni