Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı bölgelere alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilanlara göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Bursa, Kırıkkale, Nevşehir, Eskişehir ve Sivas illerinde alım yapacak. Adayların çalışma şekli belirsiz süreli olacak olup başvurularını başvuru süresi içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir.

ALIM YAPILACAK SYDV'LER:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bursa Mustafa Kemalpaşa ilçesinde 2 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Kırıkkale Sulakyurt ilçesinde 1 Büro Görevlisi ve 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Nevşehir Hacıbektaş İlçesinde 2 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi, Eskişehir Çifteler ilçesinde 1 Büro Görevlisi ve Sivas Yıldızeli ilçesinde 4 Bayan Temizlik Elemanı alacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alım yapacağı adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşından büyük olmamak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim fakültelerinden mezun olmuş olmak, 2016 veya 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi genel nitelikler aranmaktadır. Bunlar dışında özel şartlara ulaşmak için ilanların tam metinlerini inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını başvuru süreleri içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre, Bursa ili için en geç 20 Temmuz 2018, Kırıkkale için 20 Temmuz 2018, Nevşehir için 22 Temmuz 2018, Eskişehir için 27 Temmuz 2018 ve Sivas için en geç 25 Temmuz 2018 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular Vakıflara başvuru belgeleri ile birlikte şahsen yapılacaktır.

İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Sivas ili için ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

İlanların Tam Metinleri

Editör: TE Bilisim