590 GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURULAR BAŞLADI

İŞKUR üzerinden silahlı ya da silahsız özel güvenlik görevlisi personel alım ilanlarına başvurular alınmaya başladı. Özel sektör firmalarına yönelik olarak yayımlanan bu ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. T.C vatandaşı olan, askerlik hizmetini tamamlamış, en az lise mezunu, mesai saatlerine özen gösterebilecek, mesleğinin getirdiği sorumlulukların farkında olan, dış görünüşüne önem gösteren, iletişim becerisi gelişmiş, temsil yeteneği bulunan ve muhakeme becerisi gelişmiş adayların başvuruları değerlendirmeye tabi tutulmaktadır. Başvuru yapabilmek için silahlı ya da silahsız özel güvenlik sertifikasının bulunması gerekmektedir. Kamudaki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılan kişilerin bu ilanlara başvuruları kabul edilmemektedir. Başvurularda adayların; kamu zararına faaliyetlerde yer almamış ve yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmaları istenmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Bu nedenle başvuru yapacak adayların üye profillerinin olması gerekmektedir. Üye olmak isteyen adaylar; İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapmakta olan iş ve meslek danışmanları aracılığıyla üye olabilirler. Ayrıca adaylar online olarak da İŞKUR üyelik başvurusu yapabilirler. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, üye profillerinde bulunan bilgilerdir. Tüm bilgilerin güncel ve eksiksiz olması gerekmektedir. Profilinde hatalı veya eksik bilgi bulunan adayların, işe yerleştirilse dahi sonradan farkedilmeleri durumunda kazanılmış hakları iptal edilmektedir.

TÜM GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIM İLANLARINA ANINDA BAŞVURMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ