Akparti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve TBMM Eski Başkanı Binali Yıldırım İstanbul ilinde 500 bin kişinin istihdam edileceği müjdesini verdi.

Adalet ve Kalkına Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yapılacak olan projelerde 500 bin kişiye işe alım yapılacak personel istihdamına önemli katkılar sağlayacağı belirildi. İstanbul Belediye Başkan Adayı Yıldırım basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda projelerini tek tek anlattı. İstanbul'da gönüllere ve ekonomiye dokunmak için geleceğini belirterek. Ekonominin altyapısına doğru dokunuşlar yapılacağını aktardı.

İstanbul ilinde sadece üç proje ile 78 bin kişinin işe alınacağı açıklandı. Bu projeler hangileri olduğu belli oldu. Yeni kapı kurvaziyer limanı projesi, Türkiye Teknoloji Üssü, Tuzla Biyoteknik Vadisi projesi, Haydarpaşa Tasarım Merkezi, Atatürk Havalimanı Fuar ve Kongre Merkezi, Pendik Fuar ve Kongre Merkezi, Gıda üssleri, Pendik Teknoloji üssü Göktürk tarımsal üretim merkezi projeleri açıklanan bazı projelerden bazıları. Bu projelerde toplamda 500 bin kişiye istihdam yolu açılacak. Yeni mezun olan gençlerin rahatlıkla il bulacağı bir kent haline geleceği belirtildi.

GENÇLERE İŞ FIRSATI;

İstanbul nüfusunun yüzde 45'inin genç nüfustan oluştuğu belirtilerek istihdama yönelik projelerin bulunacağı, gençler için istihdam projeleri açılacağı belirildi. Girişimcilik atölyeleri kurulacak. Girişimciler ile sermaye birleşecek.

500 bin personel alımı ve gelişmelerinden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim