Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanan yeni personel alım ilanlarına göre 5 Belediye Başkanlığına farklı kadrolarda 102 işçi personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alımlarda kpss şartı aranmayacak. Hemşire, destek personeli, işçi büro personeli gibi kadrolarda istihdamlar sağlanacak. İşte detaylar...

Pınarhisar Belediyesine beden işçisi kadrosunda 13 kişilik alım olacak. Adayların bu alımlarda Kırklareli Pınarhisar ilçesinde ikamet etmesi gerekli olacak. Başvurular 10 Ocak tarihinde sona erecek.

İskilip Belediye Başkanlığı işçi alım ilanına göre Bahçıvan kadrosunda 7 personel istihdam edecek. Adayların başvurularda bahçıvanlık sertifikasına sahip olması gerekli olacak. Herhangi bir iş tecrübesinin aranmadığı bu ilanda başvurular için 10 Ocak tarihi son gün;

Bornova Belediye Başkanlığı işçi kadrosunda 40 kişilik alım ilanı Personel A.Ş. tarafından açıklandı. Adaylar mülakat ile alınacak ve en az lise mezunu olmak istenildi. D ve E sınıfı ehliyet sahibi olmak mesleki yeterlilik belgelerine sahip olmak istenilecek.

Köyceğiz Belediyesine bağlı personel LT. Şirketine genel işçi olarak 5 personel istihdam edilecek. Adayların T.C. vatandaşı olması, sözleşme süresi boyunca askerliğine gitmeyecek olması yaş şartında 35 yaşından büyük olmaması ve en az ilköğretim mezunu olmak gerekmektedir.

Çardak Belediyesine destek hizmetleri sınıfında 6 işi alınacak. Adayların şahsen başvuru yapabilecekler. 12 Ocak tarihinde mülakat gerçekleştirilecek. Dilekçe adli sicil kaydı kimlik fotokopisi, askerlik durum belgesi istenilen evraklar arasında yer alıyor.

Köyceğiz Belediyesi Başkanlığı tarafından açıklanan diğer ilanda ise 21 kişi istihdam edilecek. Bu alımda adayların 25 yaşından büyük olması, hemşirelik bölümünden mezun olması, Köyceğiz ilçesinde ikamet ediyor olması gerekli olacak.

Osmangazi Belediyesine 10 personel alınacak. Buna göre vardiyalı çalışma esaslarına uygun adaların başvuru yapması istenilmektedir. ilan detayları