Son zamanların en çok tercih edilen mesleklerini içeren bilişim meslek grubu kapsamında farklı kadrolarda adaylar en az 7 bin TL’den başlayan maaşlar ile alıma başlıyor. Bu kapsamda kamuda en çok maaş alan meslek grupları arasında yer alan bilişim meslek grubu kapsamında 30 bin TL ile Enerji Bakanlığı tarafından ilan yayınlanmış olup 3 kamu kurumu bünyesinde yüksek maaşla bilişim personeli alımı yapılacaktır. İlgili ilanlar, başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Enerji Bakanlığı 10 Personel

Bakanlık tarafından yayınlanan ilan kapsamında 10 personel alımı yapılacak olup adayların genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak, 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları ya da diğer bölümlerden mezun olmak, yazılım alanında en az 2 ile 10 yıl arasında tecrübesi bulunmak, en az 2 programlama dili bildiğini belgelemek, erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmamak ya da en az 1 yıl tecilli olmak şeklindedir.

Aynı zamanda ilanda yer alan Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows Server 2008 ve üzeri, Microsoft CertifiedSystemsEngineer (MCSE) IV. CCNA sertifikasına sahip olmak, LPI ve/veya RHCE sertifikalarına sahip olmak gibi özel şartları sağlamak gerekmektedir.

https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/enerji-ve-tabii-kaynaklar-bakanligi-10-sozlesmeli-personel-alimi-h35884.html

Yıldız Teknik Üniversitesi 1 Personel

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 bilişim personeli alımı yapılacak olup adayların genel alım şartlarının yanında 2018 veya 2019 KPSS sınavından en az 70 puan almış olmak, YDS puanı bulunmak,Bilgi Güvenliği ve SIEM (Security Information Management and Security Event Management) konularında bilgi sahibi olmak, Cisco Certified Network Professional (CCNP) Sertifikasına sahip olmak, Geçerli Cisco Networking Academy CCNA R&S InstructorTrainer sertifikasına sahip olmak gibi özel şartların da sağlanması gerekmektedir.

https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/yildiz-teknik-universitesi-sozlesmeli-bilisim-personeli-alimi-h35797.html

İstanbul Medeniyet Üniversitesi 3 Personel

Kurum bünyesinde 3 bilişim personeli alımı yapılacak olup adaylar Sistem ve Ağı Uzmanı, Ağ ve Güvenlik Uzmanı, Analiz, Veri ve Test Uzmanı kadrolarında istihdam edilecektir. Adayların genel memur alım şartları ile en az 70 KPSS, YDS ve kadroya göre istenen özel şartların sağlanması istenmektedir.

https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/istanbul-medeniyet-universitesi-yuksek-maas-ile-personel-alacak-h35795.html