Türkiye'nin dört bir yanına personel alımı yapılırken bugün önemli bir haber ortaya çıktı. Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk yaptığı açıklamasında Akdeniz Sanayi Sitesinin ne kadar büyük olduğunu belirterek söz konusu sanayiye toplam her gün 40 - 50 bin farklı aracın giriş çıkış yaptığını belirtti. Sanayi sitesinde 2 bin 500 esnafın bulunduğunu toplam istihdamın 15 bin olduğunu belirten Başkan Mehmet Öztürk sanayi sitesinde çalışmak üzere toplam bin nitelikli personel alımının yapılacağını duyurdu. Her ne kadar alımların yapılması için gerekli adımların atıldığı belirtilse de adayların pozisyonlar için ilgili olmadığı söylendi.

Başvuru Sayısı Yetersiz!

Akdeniz Sanayi Bölgesinde 15 bin istihdam eden kişinin bulunduğunu belirten Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk toplan bin tane nitelikli personelin acil olarak alınması gerektiğini duyurdu. Türkiye'nin dört bir yanında 100 memur alımı yapıldığında on binlerce kişinin başvuru yaptığını ancak Akdeniz Sanayi Sitesi için nitelikli bin personel alımı yapılacağı zaman yeterli başvuru alınamadığı duyuruldu.

Başkan Mehmet Öztürk özellikle meslek lisesi öğrencilerinin kendilerinin iyi eğitmesini ve nitelikli sıfatını kazarak Akdeniz Sanayi Sitesine başvuru yapması gerektiğini belirtmiş oldu. Akdeniz Sanayi Sitesinde toplam 15 bin çalışan personel var ancak adaylar gerekli niteliklere sahip olmadığı için 3 bin lira maaş ile nitelikli bin personel alımı yapılması planlanıyor.
Editör: TE Bilisim