Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Personel alımı ilanları yayımlandı. Belediye ve Birimlerinde görevlendirmek üzere KPSS Şartı olmadan binlerce personel alımı yapılacak. İlanlar İŞKUR Kurum dışı ilanlar kısmında yayımlanmış olup başvuru süreçleri başlamıştır. Bu yönde alımlar 27 farklı şehirde olacak. KPSS Siz Personel Alımı için farklı kadrolar yer alacak.

KPSS SİZ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NE OLACAK?

İŞKUR ile belediye ve birimlerine personel alımı için adaylardan KPSS şartı talep edilmeyecek olup, En az okuryazar, İlkokul, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

27 ŞEHİRDE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

  1. Aydın
  2. Aksaray
  3. Denizli
  4. Bilecik
  5. Hatay
  6. Muğla
  7. Ağrı
  8. Konya
  9. Samsun
  10. Manisa
  11. Bursa
  12. Çanakkale
  13. Afyonkarahisar
  14. Adana
  15. Karabük
  16. Ankara
  17. Eskişehir
  18. Kayseri
  19. Artvin
  20. Burdur
  21. Niğde
  22. Yozga
  23. Zonguldak
  24. Tekirdağ
  25. İstanbul
  26. Sivas
  27. İzmir

ALIM YAPACAK KURUM VE BİRİMLER:

İŞKUR Kurum Dışı ilanlarda yayımlanan ilan ile alımlar Belediyeler, Belediye Şirketleri, Kültür Bakanlığı Kazı Başkanlıkları, Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi kurumlar binlerce personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR Kurum Dışı ilanlar kapsamında yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına başvurular ilgili birimlere ve kurumlara şahsen veya elektronik ortamda başvuru gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Yukarıda görselde göreceğiniz gibi ilanların sonunda son başvuru tarihleri yer almaktadır. İlgili ilanlara aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz. Söz konusu bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.

İLANLARIN DETAYLARI: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim