Ülkemizde bulunan kurum ve kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sekreter alımları yapmaya devam etmektedir. Genel olarak alımlar bireysel başvuru ile kabul edilmekte ve firmalar resmi internet sitesi aracılığı ile alım ilanlarını yayımlamaktadır. İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile sekreter alımı yapacaklarını duyuran kuruluşlar başvuruları kabul etmeye başladı. Türkiye geneli 250'ye yakın en az lise mezunu personel alımları yapılmaktadır. Peki hangi firmalar sekreter alımı yapmaktadır?

Hangi Kuruluşlar Alım Yapmaktadır

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlar incelendiğinde 250'ye yakın en az lise mezunu sekreter alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar sekreter alımı yapacak?

Century21 Beyaz Gayrimenkul
Batıkent Seviye Koleji
Yaşar Ferforje
Mertoğlu Çevre Tasarım
Murat Aydınlatma San. ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Aydın Üniversitesi
Maya Plastik A.Ş.
Merden Lojistik
Central Hospital
Young&Master
Amerikan Hastanesi
Ödül Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti

Yukarıda bulunmakta olan kuruluşlar başta olmak üzere 200'den farklı kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 250'ye yakın sekreter alımı yapmaktadır. Her sekreter alımı için farklı farklı nitelikler aranmaktadır. Sizlerde bu ilanlara müracaat etmek ve hangi firmanın sekreter alımı için ne gibi nitelikler aradığını öğrenmek istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&pkw=sekreter