Birleşik Mağazalar A.Ş. Türkiye genelinde ve yurt dışındaki mağaza sayısını hızla arttırmaya devam ettiriyor. Yeni açılan mağazalarında ve mevcut personel kadrolarında her geçen gün yenisi ekleniyor. Bim personel alımı 2020 ilanlarını işin olsa sitesi üzerinden okuyucuların bilgisine sunmaya devam ettiriyoruz.

TARİHÇESİ: İlk kez 1995 yılında 21 mağazası ile hizmet vermeye başlayan BİM iki yıl sonra 1997 yılında Dost süt, ile ilk özel markasını çıkartı. Private table ürünü ülke genelindeki mağazalarda halen satışı sürüyor. 2001 yılındaki ekonomik krizlere rağmen mağaza sayısını 21'den 87'ye çıkartmasının ardından üzerinden sadece 3 yıl geçmesine rağmen 2004 yılında 1000 mağazaya ulaştı. BİMCell'i 2012 yılında kurdu. Mısır ülkesinde 2013 yılında mağaza açtı. Ayrıca yeni bir konsept il File mağazalarını bünyesine kattı. 2018 yılında Fas ülkesinde mağaza açtı.

BİM PERSONEL ALIMI 2020;

BİM'de kariyer ve başvuru nasıl yapılır? Adayların en çok merak ettiği bu sorunun cevabı; Tam zamanlı ve parttime olarak personel istihdam ettiren BİM şuanda 34 bin 73 personel istihdam ediyor. Ülke genelinde 81 il 900 ilçe ve Fas, Mısır gibi diğer ülkelerde mağaza sayısı hızla artırıyor. Yeni açılacak mağazalarda da her geçen gün ilanlar açıklanmaya devam ediyor. Başvurular iki şekilde alınıyor. BİM Kariyer sayfası üzerinden ve İŞKUR üzerinden, Kariyer portalları üzerinden başvuru imkanı olmaktadır. Hangi kadrolarda alımlar olacak? Depo personeli, meyve ve sebze hal satın alma sorumlusu, sipariş ve stok yönetimi yetkilisi, satın alma asistanı, ihtiyaç asistanı, taze gıda personeli, reyon personeli, mağaza personeli, kasiyer, satış temsilcisi kadrolarında hal hazırda alımlar devame diyor.

İŞKUR üzerinden başvurusu deam eden 332 bim açık iş ilanı bulunuyor. Adaylar bu ilanlara nasıl başvuru yapabilecek? Bu soruların cevabı linkte.

İlgili Haber: BİM İŞKUR üzerinden açıklanan ilanları

BİM AKTÜEL ÜRÜN KATALOGU;

Bim aktüel katalog açıklamaya devam ediyor. 21 Şubat 2020 cuma günü aktüel ürün katalog listesinde bir birinden indirimli ve uygun fiyattaki ürünler bir hafta süre ile satılacak. Bir çok ürün hemen ilk günden satılı bitiyor. Bu yüzden pek çok müşteri cuma günü erken saatlerde BİM mağazalarına gidiyor. BİM açılış saati sabah 09:00 olarak açıklanmıştı. Diğer yandan 28 Şubat 2020 tarihinde aktüel ürün katalogu açıklandığında sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

İlgili Haber: Aktüel indirimli fiyatlı ürünler

BİM İŞE ALIM SÜRECİ;

İŞ BAŞVURU FORMU; BİM hızlı başvuru için kendi resmi internet sayfası üzerinden iş başvuru formu açtı. Burada ad, soy ad gibi kişisel bilgilerin girilmesi ardından gönder butonuna basmak ile başvuru işlemlerini tamamlamak gerekli olacak.

Genel başvuru şartlarında adayların 18 ile 35 yaş aralığında olması, yoğun iş temposuna ayak uydurabilmesi, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak, başvuru yapılan kadronun niteliklerini taşımak, Eğitim şartlarında en az ilköğretim, lise mezunu olmak gibi başvuru şartları aranacak.

BİM, ŞOK, A101 Personel alım ilanlarını takip eden adayların bulunduğu sosyal medya platformuna katılmak için TIKLAYIN

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim