ÖSYM'den son dakika engelli kamu personeli seçme sınavı ile kura yerleştirme sonuçları açıklaması!

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre 2018/2 EKPSS kura ile engelli memur atamaları için yapılan yerleştirme sonuçlaru belli oldu. Belirtilen kadrolara atamalar noter huzurunda yapıldı. Adaylar 24 Aralık tarihinden saat 18:30'dan itibaren ÖSYM resin internet sitesinden sonuçları öğrenebilecek.

2018/2 EKPSS İLE ATAMA SONUÇLARI;

Engelli memur alımalrı için ypaılan kura sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresi üzerindne ilan edildi. Adaylar sonuçlara T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile öğrenebilecek. 

BOŞ KALAN KONTENJANLAR;

2018/EKPSS ile engelli memur yerleştirmeleride EKPSS sınav sonucu yapılan yerleştirme sonuçlarında  bazı istatistiki sonuçlar açıklandı. Buna göre 2103 kadroda yerleştime sonuçlarında 143 lisans, 60 önlisans kadro boş kaldı.  Önlisans düzeyinde boş kalan kontenjanlar Müezzin-Kayyım, İmam Hatip ve Kuran Kursu Öğreticisi kontenjanlarına oldu. Lisans düzeyinde boş kalan kontenjanlarda ise Otomotiv, Şehir ve Bölge Planlama, Yazılım Mühendisliği, Mütercim ile , İmam Hatip ve Kuran Kursu Öğreticisi, Müezzin-Kayyım kadroalarında oldu. 

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=5646

Editör: TE Bilisim